De meest complete software voor de backup van uw data

Ontstaan vanuit jarenlange ervaring

Met inmiddels 15 jaar ervaring vertrouwen grote en kleine organisaties de back-up van hun bedrijfsdata toe aan iSafe. Met onze bijzonder gebruiksvriendelijke software bepaalt u zelf van welke data u een back-up maakt en waar en hoe lang u deze back-ups wilt bewaren. Zowel individuele bestanden als volledige servers zijn met iSafe te back-uppen en herstellen. Standaard beveiligen we uw data met AES 256 bit end-to-end-versleuteling. Hierdoor heeft niemand anders dan u toegang tot uw data. Wel zo veilig.

Client software

U installeert de iSafe client-software op uw Microsoft, Mac of Linux server, laptop, computer, NAS of tablet. Daarna stelt u in van welke data en bronnen u een back-up wilt maken, met welke frequentie en hoe lang u deze back-ups wilt bewaren. Wanneer u een back-up wilt maken van uw Office 365-omgeving, kan dit met dezelfde software. Tevens kunt u hiermee verloren of beschadigde data restoren en herstellen. Daarnaast beschikt u over een centrale web-beheeromgeving waarin u uw back-uptaken kunt beheren en logbestanden kunt inzien.

Onze pakketten

iSafe biedt een oplossing op de vraag van elke organisatie. Ons product bieden we aan in twee pakketten, te weten: iSafe Basic en iSafe Pro. Deze pakketten zijn speciaal ontworpen voor zelfstandigen, kleine ondernemingen en grote organisaties. Beide pakketten zijn uitermate geschikt voor het maken van back-ups van uw systemen. Qua integraties zijn er meerdere mogelijkheden als het gaat om doellocaties en ondersteunende systemen. Zo kunt u met iSafe in de cloud backuppen maar ook op een interne NAS of USB Disk.

Wat kost iSafe?

Bent u benieuwd naar de kosten voor uw organisatie? 

Bekijk de tarieven