Voorkom dataverlies met iSafe backup

iSafe verzekert u van veilige opslag van de data van uw organisatie lokaal of in de cloud.

Continuïteit is voor iedere organisatie relevant. De beschikbaarheid en veiligheid van uw bedrijfsdata spelen hierin een belangrijke rol. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de toegang tot uw data vanaf verschillende locaties en het werken vanaf verschillende apparaten. Sinds de nieuwe AVG richtlijnen van toepassing zijn krijgt ook de bescherming van bedrijfsdata meer aandacht dan ooit. Organisaties zijn verplicht om na te denken over welke gegevens zij verzamelen en hoe ze deze data verwerken en opslaan. Zowel de beschikbaarheid van data als het veiligstellen hiervan vraagt om een doeltreffende oplossing: iSafe – dé back-up-oplossing voor uw organisatie.

Voorbereid op iedere situatie

Met iSafe maakt u back-ups van belangrijke bedrijfsdata en herstelt u deze data binnen korte tijd wanneer dat nodig is. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het verlies of de beschikbaarheid van uw waardevolle data. Met onze back-up-oplossing beperkt u de impact van bijvoorbeeld een menselijke fout, defecte harde schijf of SSD, een cryptolocker of het faillissement van een leverancier waardoor u geen toegang meer hebt tot uw data. Zo bent u er zeker van dat over voor u belangrijke data beschikt wanneer dat nodig is.

Onze expertise, uw oplossing

iSafe heeft ruim 15 jaar ervaring op het gebied van back-up-oplossingen. Onze pakketten bieden een oplossing op de vraag van elke opdrachtgever. iSafe biedt meerdere integratiemogelijkheden. Met onze software maakt u back-ups van verschillende systemen en bronnen. U bepaalt zelf waar u uw back-up opslaat. Hierbij vertrouwt u op geavanceerde AES 256 end-to-end encryptie, waardoor niemand anders dan uzelf toegang heeft tot uw data. Al meer dan 1500 organisaties vertrouwen hun data aan ons toe. iSafe is dé back-up-oplossing voor uw organisatie.

Bent u al overtuigd?

Wacht dan niet langer en start vandaag nog met het veilig stellen van uw data.

Bekijk de tarieven