Reseller worden

Zelf Online Backup aanbieden aan uw klanten?


Wilt u geen dure software of storage apparatuur aanschaffen en geen risico lopen? Wordt dan eenvoudig reseller van iSafe! Wij bieden u, naast het voordeel van een schaalbare en volledig managed en redundant storage omgeving, tevens de mogelijkheid om uw klanten vanuit een overzichtelijk controlpanel te beheren. Dit controlpanel hebben wij zelf ontwikkeld. U kunt met het controlpanel de backups van klanten controleren, de instellingen voor uw klanten inzien en wijzigen, logs bekijken en up of downgraden wanneer nodig. Zo hebt u in één overzicht de actuele status van de backups van uw klanten!

 

Resellers krijgen bij ons te maken met aantrekkelijke kortingen. De enige voorwaarden die wij aan resellers eisen is dat u een KvK inschrijving hebt en werkzaam bent in de ICT. Aanmelden is bij ons kosteloos (m.u.v.: WhiteLabel).
Wij hanteren drie verschillende reseller mogelijkheden:
 

Reseller

U registreert uw klanten bij iSafe en wij factureren de klant, u ontvangt van ons provisie
 
GreyLabel

U registreert uw klanten bij iSafe en wij factureren u met de korting daarin verwerkt.
 
WhiteLabel

iSafe heeft de clientsoftware volledig aan uw bedrijf en huisstijl aangepast. U betaalt per afgenomen hoeveelheid data en licenties.
 

Met het door iSafe ontwikkelde controlpanel hebt u het beheer van uw klanten en hun backups altijd bij de hand. Het controlpanel is direct gekoppeld aan ons online backup platform en geeft een overzichtelijk beeld van uw klanten en hun backups. U kunt hier de aangemaakte backups controleren, instellingen inzien en wijzigen. Ook kunt u backuplogs bekijken en up- of downgraden en ziet u in 1 overzicht de actuele status van de backups van uw klanten. 

 

 

Neem contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden om reseller te worden!